Kamp 2018

25 mei 2018 tot 26 mei 2018

Kamp 2018

Binnen de vereniging zijn wij al weer heel druk bezig om een danskamp te organiseren. De locatie en de data zijn al vastgesteld.

Het Dancin’ Delft- en Dansvereniging Delft danskamp 2018 wordt gehouden van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei 2018.  We vertrekken op vrijdag eind van de middag en komen zondag eind van de middag weer terug in Delft. De exacte tijden worden later bekend gemaakt. Ook dit jaar gaan we weer naar “De Stoofpolder” in Bruinisse. Wij zijn héél blij met deze locatie en hopen dus ook dat heel veel leden mee zullen gaan.

Voor wie is het kamp bestemd?

Het kamp is voor alle leden van Dancin’ Delft én Dansvereniging Delft die zin hebben in een heerlijk weekend,  vanaf 5 jaar, met uitzondering van de Special Dance.

Wil je mee?

Meldt je aan via de site:  kamp2018@friends4dance.nl of door het volledig ingevulde formulier in te leveren bij je leidster en wel vóór 1 maart 2018. Het formulier is te vinden bij de Nieuwsbrieven (links onderaan de website)

Opgeven betekent ook betalen. De kosten van het kamp komen op € 55,- per persoon. Dit is inclusief busvervoer naar en van de locatie, complete verzorging en de benodigde versnaperingen.

Dit zal via automatische incasso worden geïncasseerd na sluitingsdatum. Wilt u in termijn betalen, neem dan contact op met de penningmeester, penningmeester@friends4dance.nl

Wij hopen dat jullie er nét zo veel zin in hebben als wij!

De kampcommissie, Anja, Arie, Lenny, Thirza