Kamp 2017

Met DD op kamp!

In het weekend van 24 en 25 Mei zijn ruim 60 leden en begeleiding op kamp geweest in Bruinisse! Op vrijdag middag zijn we met een bus naar de Stoofpolder in Bruinisse geweest. Het weer begon al goed en dat is het hele weekend ook zo gebleven! Bij aankomst waren er aantal leiders aanwezig die hadden het een en ander al voorbereid en konden we gelijk van start gaan.

Op vrijdagavond was gelijk de Bonte avond en zijn de teams ingedeeld, daarna startte de disco avond. Na een korte nacht begon Zaterdag weer met mooi weer en zijn de buitenspelen met veel enthousiasme en inzet gestart. In de middag werden de spellen uitgevoerd met veel waterballet, niemand heeft droge voeten kunnen houden, maar door het mooie weer was dit ook fantastisch!

Op zaterdagavond was het spooktocht! Vele deelneemsters zijn op zoek gegaan naar de spoken in het bos! Wat een gegil en wat een plezier heeft een ieder hier aan beleefd! De nacht was dus nog korter en rumoeriger want van slapen kwam niet veel! Op Zondagochtend was het speurtocht die uitgezet was, met een goede inzet is er flink gewandeld en gezocht!

Tussen alle inspanningen door was het vooral leuk met elkaar, voor eten en drinken was goed gezorgd, tijd om plezier met elkaar te hebben en zelfs te dansen is zeker gelukt. In de middag was een ieder moe maar voldaan weer terug en kunnen terugkijken op een geweldig kamp.

Ik wil dan ook alle deelnemers bedanken voor jullie inzet, alle vrijwilligers zijn woorden te kort voor, zonder hen kan dit niet slagen en voor diegene die niet geweest zijn………………..

 

jullie hebben wat gemist! Maar…………..2018? …..

 

wij hebben er nu al weer zin in!

Arie Bezemer