Emelia Hoogkamer-Hiele

Emelia is een energieke, geduldige en betrouwbare lerares. Zij verzorgt voor Dansvereniging Delft de lessen Jazzdans en de Jazzconditie voor dames vanaf 45 jaar. Daarnaast is ze bij Dancin' Delft verantwoordelijk voor de wedstrijdgroep t/m 13 jaar. Emelia heeft de dansopleiding Vereningsleidster Jazzdans afgerond en is daarmee ook praktijkbegeleider binnen de vereniging.

Ze haalt zelf veel plezier uit de lessen met de dames en vindt het daarnaast enorm leuk om de kinderen die ambitieus en enthousiast zijn verder te helpen en nog meer bij te leren.

In de eerste plaats wil zij in haar lessen plezier meegeven aan haar groepen en dat iedereen geniet van het dansen met elkaar. Daarnaast probeert ze (voornamelijk de kinderen) natuurlijk het een en ander bij te leren, zodat ze zich verder in hun dansvaardigheden kunnen ontwikkelen.

Ze hoopt dat er veel nieuwe aanmeldingen zullen komen voor haar lessen, zeker bij het conditie uur. De lessen zijn intensief en gezellig. Maar door ziekte, overlijden en het ouder worden van de huidige dames is de groep wat uitgedund. Het lijkt haar dus leuk om weer wat nieuwe aanwas te krijgen!