Mauricio Kleis Kivits

Mijn naam is Mauricio.

Ik ben 18 jaar oud. Zolang ik me al kan herinneren is dans mijn grootste passie geweest. Ik wordt er mee wakker en ga er mee naar bed. Dansen is voor mij als liefde. Het gaat op en neer, met goede en slechte dagen. De mogelijkheid hebben om ergens hard voor te kunnen werken, om op te treden en jezelf ergens volledig voor te geven.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen in deze passie. Van 2009 tot 2016 heb ik gedanst bij Dance Studio Bennekom. Hier danste ik mee met de jazzdans wedstrijden van de KNGU in de A-categorie wat leidde tot 7 jaar oprij een Nederlandse titel. Tegelijkertijd begon ik in 2011 met de vooropleiding dans ArtEZ in Arnhem, gemixt met mijn havo. Hier ben ik in 2017 afgestudeerd. Binnen ArtEZ maakte ik kennis met de stijlen klassiek ballet en moderne dans. Hier wilde ik mezelf verder in ontwikkelen en daarom zit ik sinds afgelopen zomer op het HBO Codarts, de dansacademie van Rotterdam.

Afgelopen 3 jaar heb ik ook les gegeven binnen Dance Studio Bennekom in de stijlen klassiek ballet, modern/contemporary en jazzdans op wedstrijd niveau B.

Ik ben ontzettend blij dat ik vanaf aankomend seizoen mijn passie mag delen en deel uit mag maken van het docenten team van Dancing Delft. Ik zal les gaan geven in de stijlen modern en jazzdans.

Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de dansers door mijn ervaring, kunnen en plezier in dans met ze te delen.

Ik kijk er naar uit!